GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί αυτό επιβάλλει η λογική

Τη βεβαιότητα, ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου ο υπουργός Επικρατεί...


Τη βεβαιότητα, ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Η αξιολόγηση θα κλείσει, γιατί αυτό επιβάλλει η λογική των πραγμάτων», λέει και προσθέτει ότι «έχει έρθει η ώρα» να μπει η χώρα στην ποσοτική χαλάρωση και να διευθετηθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Ταυτόχρονα, ο κ. Φλαμπουράρης επαναλαμβάνει ότι το δημοσιονομικό κόστος των μέτρων θα είναι ίσο με αυτό των αντίμετρων και ξεκαθαρίζει: «Άρα, δεν λέμε ότι τελείωσε η λιτότητα, αλλά ότι δεν έχουμε επιπλέον λιτότητα και αυτό είναι θετικό». Επίσης, τονίζει ότι οι συζητήσεις που διεξάγονται, για τις συντάξεις αφορούν την περίοδο 2021-2025, ενώ για το αφορολόγητο αφορούν το 2019 και μετά.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση, εάν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «θα κλείσει τον κύκλο του» στο υπουργείο Οικονομικών αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο κ. Φλαμπουράρης αποσαφηνίζει ότι δεν διανοείται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. «Η απάντηση είναι σαφής. Ούτε διανοούμαι μια τέτοια επιλογή», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση