GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται για το... δικό του Survivor

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του φετινού Survivor δηλώνει ο παρουσιαστής του πολυσυζητημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, Σάκης Τανιμανίδης,...


Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του φετινού Survivor δηλώνει ο παρουσιαστής του πολυσυζητημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, Σάκης Τανιμανίδης, που μάλιστα παραδέχεται σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ότι οι δοκιμασίες των παικτών του αρέσουν τόσο πολύ, που μερικές φορές προσπαθεί να τις περάσει και ο ίδιος στο περιθώριο των γυρισμάτων!
«Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής», δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ ερωτηθείς για το πώς θα χαρακτήριζε τις δοκιμασίες του παιχνιδιού, απαντά: «Πάνω απ’ όλα αθλητικές! Είναι κανονικοί αγώνες και όχι κάτι εύκολο και απλό, σαν ένα τηλεπαιχνίδι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όλοι οι παίκτες έχουν επιλεγεί και βάσει της φυσικής τους κατάστασης. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν τόσο πολύ, που πριν ή μετά το γύρισμα προσπαθώ να κλέψω λίγο χρόνο και να αγωνιστώ και εγώ!».
Όμως ο παρουσιαστής του Survivor δε μένει εκεί, και αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του. «Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό “Survivor” εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή, έτσι για σπάσιμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση