Οι κάμερες ασφαλείας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης “είδαν” το δράστη της πολύνεκρης έκρηξης που έχει στοιχίσει τη ζωή περισσότερων ...
Οι κάμερες ασφαλείας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης “είδαν” το δράστη της πολύνεκρης έκρηξης που έχει στοιχίσει τη ζωή περισσότερων από 10 ανθρώπων, σύμφωνα με το μέχρι στιγμής απολογισμό, ενώ περισσότεροι από 50 έχουν τραυματιστεί. Τουλάχιστον 6 από τους τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι ρωσικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε έναν χαρτοφύλακα μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό.
Το τηλεοπτικό δίκτυθο REN-TV στον λογαριασμό του στο Twitter δημοσιεύσε φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της έκρηξης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.
Ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο 5TV "Πέμπτο Κανάλι", δημοσιεύσε, στην σελίδα του στο Twitter φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίσθηκε στη στάση του μετρό "Πλόσαντ Βαστάνια".
Ο μηχανισμός έχει εξουδετερωθεί από ειδικούς πυροτεχνουργούς.
Οι ρωσικές αρχές "άνοιξαν" τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας που παρέχει συνεχή πληροφόρηση για τους νεκρούς και τους τραυματίες της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση