GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ! Τι θα κάνει τώρα ο Προκόπης Παυλόπουλος;

Yannis Koutsomitis   Στις 30 Ιανουαρίου ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος δήλωνε τα εξής βαρύγδουπα: "«καθένας γνωρίζει πως είναι πρωτόγ...

Yannis Koutsomitis 
Στις 30 Ιανουαρίου ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος δήλωνε τα εξής βαρύγδουπα:
"«καθένας γνωρίζει πως είναι πρωτόγνωρο να ζητάει κανείς την νομοθέτηση μέτρων προληπτικών, και μέτρων που τελούν υπό αίρεση. Το να υποχρεωθεί μία χώρα να ψηφίσει με νόμο τέτοια μέτρα, σημαίνει ότι θα δεχόταν να παραβιάσει κάθε έννοια του ευρωπαϊκού δικαίου και κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και ιδίως διεθνούς δικαίου που να αφορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Διότι δεν είναι δυνατόν να ληφθούν τέτοια μέτρα και δεν ετέθη ποτέ ζήτημα για καμιά ευρωπαϊκή χώρα να πάρει τέτοια μέτρα.
Είναι άλλο να δεσμευτείς ότι σε συγκεκριμένα πεδία θα πάρεις μέτρα – και γραπτώς ακόμη να δεσμευτείς – και άλλο πράγμα να νομοθετείς. Νομοθεσία υπό αίρεση και μάλιστα μελλοντική νομοθεσία και αίρεση για τη λήψη μέτρων μετά από δύο και τρία χρόνια, είναι κάτι όχι μόνο πρωτόγνωρο αλλά και εντελώς αντίθετο –το τονίζω- πέρα και έξω από την λογική του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και δεν μπορεί να γίνει δεκτό, όχι μονάχα απ’ την Ελλάδα και την Πορτογαλία, από οιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα και δη από χώρα του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. δηλαδή της Ευρωζώνης».


Μετά από αυτές τις τις μεγαλοστομίες, που δεν ελέχθησαν προ πολλών ετών αλλά μόλις προ 2 μηνών, τι σκοπεύει να κάνει ο μέγας συνταγματολόγος που κουνάει και το δάκτυλο στην Ευρώπη;
Θα υπογράψει την "προνομοθέτηση υπό αίρεση μέτρων" και θα καταπιεί την λίαν εργατική γλώσσα του;
Περιμένουμε με αγωνία.

4 σχόλια

  1. Το Ζήτημα το Θέμα Δεν Είναι ο Σημερινός ή οι Χθεσινές Κυβερνήσεις!
    Το Θέμα το Ζήτημα το Μέγαν Πρόβλημα Είναι Το Σαθρό Το Σάπιο Το Βοθροσύστημα Το Ανθελληνικό Το Αποικιοκρατούμενο!

    Η Χώρα Μας ΕΊΝΑΙ Ανέκαθεν ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς!

    Εκεί ΕΔΏ Χρειάζεται να δοθεί Δυναμικά Λύση!
    Εδώ χρειάζεται το Σπαθί του Αλεξάνδρου "ΔΕΝ λύνεται Αλλά Κόβεται" ΕΔΏ χρειάζεται ο Ηρακλής με Τους Σταύλους του Αυγεία!

    ΛΑΚΈΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    Που είναι το Δύσκολο; Που είναι το Αδύνατον; Να ξεπεράσεται τον Φόβο Σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχημο και δύσκολο πράγμα και υπόθεση να σαι Λακές σε όλες της βαθμίδες! Οι φαρμοκοβιομηχανίες έχουν ειδικές παρτίδες φαρμάκων για να καταστέλνουν οι Λακέδες τον ψυχικό και πνευματικό τους επίπεδο*!
    Για δε τους Έλληνες Λακέδες έχουν μάλιστα και ειδικό τμήμα και διεύθυνση παραγωγής! Εκεί η δοσολογία του φαρμάκου σκοτώνει τουλάχιστον ελέφαντα, σε πειράματα που έγιναν πέθαναν και τα πιο μεγάλα θηλαστικά του πλανήτη μας, το μεγαλύτερο είδος ... Φάλαινας!
    Στους Έλληνες Λακέδες η επίδραση αυτή των Σούπερ Δραστικών φαρμάκων επιδρά μόνον στα ... χαρακτηριστικά του προσώπου τους!!!

    Το βλέπουμε όλοι μας! ΑΧΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΚΕΝΆ ΚΟΥΦΑΡΙΑ! ΑΨΥΧΑ ΝΟΎΜΕΡΑ!!!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά τί ψάχνεται; Πολιτική Ανάλυση, Αιτιολογία;
    Αυτοί όλοι Τους Είναι Λακέδες! Αχαροι Αμοιροι Αψυχοι Ανοργασμικοί!
    Επιτελούν το Έργο τους, όπως οι χθεσινοί οι προχθεσινή κ.ο.κ.!
    Ο Ρόλος Του Λακέ δεν έχει ποτέ αλλάξει εδώ και εκατονταετίες!
    Μόνο που στην Χώρα μας οι Λακέδες τα δείχνουν ΌΛΑ 110%!
    Πρέπει να καταλάβουμε Καλά, ότι η Χώρα Μας Είναι Ανέκαθεν Αποικιοκρατούμενη με τους ποίο Αριστους Λακέδες! Του Διαβόλου Κέρατα!

    Μην περιμένετε τίποτα από δαύτους!
    Βλέπουν το Ελληνικό Λαό σαν Αριθμούς σαν Νούμερα Χρηματηστηριακά! Αυτοί όλοι τους είναι τουλάχιστον για μπάτσες! Λάσπη κάναν την Ζωή μας Λάσπες να Τους κάνουμε!

    Στήσιμο Στο Σύνταγμα Φτύσιμο και Μπάτσες! Σε Όλους Αναδρομικά!
    Και Παράλληλα κτυπάμε Όλες Της Αποικιοκράτες Δομές και Ιδιαίτερα Τους Αποικιοκράτες Ανελέητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότιμε Κύριε Τζήμερε!

    Με χαρά και αγάπη βλέπουμε πάντα την παρουσία σας στην πολιτική αποικιοκρατική σκηνή στην ελλάντα!

    Επειδή είμαστε άνεργοι από δικό μας λάθος (Selber Schuld ^SS^) Σας παρακαλούμε ταπεινά να μας δικτυώσεται για εργασία πάντως τύπου και είδους με την μεγάλη γερμανική ΚΥΠ νομίζουμε την λένε BND, θα σας είμαστε υπόχρεοι και πάντα δικοί σας εάν μεσολαβήσεται να έχουμε τον ίδιο εργοδότη!

    Ευχαριστούμε θερμά! Θα είσαστε ο προσωπικός μας Führer στην ελλάντα, ξέρουμε και λίγα γερμανικά όπως Jawohl, Ja, Nein, Raus,Sofort, Schnell-Schnell, Sokrates, Aristoteles και πολλά άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση