GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Η αλήθεια για τη (viral) φωτογραφία με δύο γυμνά κορίτσια...

Η φωτογραφία του Τσίπρα με δύο γυμνά κορίτσια. Όλη η αλήθεια.. Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον ισχυρισμό πως σε αυτή βλέπουμε γυμνό το...

Η φωτογραφία του Τσίπρα με δύο γυμνά κορίτσια. Όλη η αλήθεια..
Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον ισχυρισμό πως σε αυτή βλέπουμε γυμνό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα σε δύο γυμνά κορίτσια. Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

oparlapipas.gr, scoops.gr, kwloxaneio.gr και stoxos.gr
Στη φωτογραφία υπάρχει μια μικρή ομοιότητα με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά υπάρχει και μια τεράστια διαφορά που καταρρίπτει την πιθανότητα να είναι ο Τσιπρας γιατί η οδοντοστοιχία του νεαρού που είναι ανάμεσα στις δύο κοπέλες, δεν ταιριάζει με αυτή του πρωθυπουργού.

Εκτός από την οδοντοστοιχία δεν ταιριάζουν και τα μαλλιά του νεαρού, που είναι σγουρά. Οι διαφορές γίνονται ολοφάνερες αν θα δούμε τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση.


Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία υπάρχουν ακόμη τρεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την συγκεκριμένη παρέα νεαρών όπου βλέπουμε ολοκάθαρα τις ανομοιότητες.


Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία υπάρχουν ακόμη τρεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την συγκεκριμένη παρέα νεαρών όπου βλέπουμε ολοκάθαρα τις ανομοιότητες.

Έτσι, μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, πως ο νεαρός της φωτογραφίας δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλιο: Ακόμα κι αν ήταν ο Τσίπρας στην φωτογραφία το θεωρούμε απαράδεκτο από χρήστες και μπλόκ του διαδικτύου να δημοσιεύσουν την φώτο νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ρίξουν την προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου
http://ellinikahoaxes.gr/2017

1 σχόλιο

  1. Δημοσιεύσατε αυτή την ανάρτηση για να βλάψετε τον ΣΥΡΙΖΑ,
    για να μείνει ότι μπορεί να είναι κι αυτός,
    και προσποιούμενοι ότι κριτικάρετε αυτούς που το πρωτοδημοσίευσαν
    ότι δεν έπρεπε να το δημοσιεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση