GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε»

Οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσω των social media, κρατούν πανό με διάφορα αντικυβερνητικά συνθήματα Σε εξέλιξη βρίσκε...




Οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσω των social media, κρατούν πανό με διάφορα αντικυβερνητικά συνθήματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, υπό το γενικό σύνθημα «Παραιτηθείτε». Οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσω των social media, κρατούν πανό με διάφορα αντικυβερνητικά συνθήματα.
Στην πρόσκληση συμμετοχής, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης καταλογίζουν στην κυβέρνηση πως προεκλογικά χρησιμοποίησε «αναρίθμητα ψέμματα» για «δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ώστε να αποκτήσει την εξουσία, ενώ στην συνέχεια βρήκε για να σερβίρει σε όλους νέα συνθήματα για δήθεν "Παράλληλα Προγράμματα" και "Αντίμετρα"»
Τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι, μεταξύ άλλων, «αλλαγή πολιτικής τώρα, δραστικές περικοπές δαπανών παντού, διαύγεια και αξιοκρατία και όχι βόλεμα του κομματικού στρατού της συγκυβέρνησης, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς». Λέμε όχι «στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εσωτερικό και το εξωτερικό», «η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη και η οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε συνθήκες ανάπτυξης», τονίζουν.
Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση: (Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος)








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση