GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός - Δεύτερη ήττα από την Μπιλμπάο

Τo έργο του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά δύσκολο από το πρώτο ματς που η ομάδα είχε ηττηθεί με 3-2 μέσα στην Λεωφόρο και έγινε ακατόρθωτο στο...

Τo έργο του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά δύσκολο από το πρώτο ματς που η ομάδα είχε ηττηθεί με 3-2 μέσα στην Λεωφόρο και έγινε ακατόρθωτο στο 22΄, όπου ο Μουνιάιν έκανε το 1-0 μέσα στο Σαν Μαμές, γκολ το οποίο έκρινε το ματς.

Έτσι οι πράσινοι αποχαιρέτησαν από νωρίς τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, μιας και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ με συνολικό σκορ στους δύο αγώνες το 4-2, από τους Βάσκους.

Όσον αφορά τον αγώνα, στο 15΄ ο Αντούριθ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Με την συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους στο 22΄ άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο γκολ, όπου ο Αντούριθ κατέβασε όμορφα τη μπάλα, την μοίρασε ωραία στον Σουσαέτα και αυτός τη γύρισε προς τον Μουνιαΐν που από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντούριθ κατέβασε την μπάλα ανενόχλητος, παρότι υποδέχθηκε μπαλιά 30 μέτρων, με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να αντιδρούν τελείως λανθασμένα.

Oι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια προσπάθησαν να μην επηρεαστούν από το 1-0 και στο 29΄ αναπτύχθηκαν ωραία με τον Ζέκα να δίνει στον Καμπέσας, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και ο Ερερίν απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Πάντως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 41΄ για να ισοφαρίσει, μιας και ο Τσάβες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Καμπέσας...στο ριμπάουντ σούταρε κάπως βιαστικά, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκεκριμένη επίθεση.

Κοινώς ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23΄, ωστόσο στην συνέχεια προσπάθησε να ανακάμψει και έχασε την ευκαιρία να το επιτύχει με τον Τσάβες στο 41.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουζουνίδης στην προσπάθεια του να πάρει κάτι από το ματς άλλαξε πλευρές στους Καμπέσας, Λουντ, ωστόσο οι Βάσκοι μπήκαν αρκετά δυναμικά με τον Αντούριθ να χάνει δύο ευκαιρίες στο 47΄ και στο 51΄. ενώ στο 55΄ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ του Σαν Χοσέ, έξω από την περιοχή.

Οι Ισπανοί αντί να κατεβάσουν ρυθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση συνέχισαν να απειλούν και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 71΄ με τον Αντούριθ, μετά την ασίστ του Ουίλιαμς να αστοχεί μόνος απέναντι από τον Βλαχοδήμο.

Έτσι η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε σχετικά άνετα την νίκη, μιας και παρότι γλίτωσε...από το δοκάρι στο 41΄, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερο στο υπόλοιπο του αγώνα, ενώ άξιζε να σημειώσει τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά ήταν σαν να μην αγωνίστηκαν.

Διαιτητής: Μπαστιέν (Γαλλία)
Κάρτες: Λεουκέ - Γιόχανσον, Λουτσιάνο

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κίκο Θιγάντα): Ερερίν, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (73΄ Μικέλ Ρίκο), Μουνιαίν (79΄ Ακέτσε), Σουσαέτα (64΄ Γουίλιαμς), Λέουκε, Ετσέιτα, Αντούριθ, Μπαλενθιάγκα, Κόρντομπα.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (66΄ Άλτμαν), Καμπέσας (66΄ Μόλινς), Λουτσιάνο, Τσάβες (74΄ Δώνης).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση