GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτροπή Περιβάλλοντος: Αποσύρθηκε η έκθεση για τη ρύπανση του Σαρωνικού - Δεν επέρριπτε ευθύνες στον Κουρουμπλή

Στην επισήμανση πως η ρύπανση του Σαρωνικού από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι βαρύτατη αλλά και στο ότι η αποκατάσταση του οικοσυστ...

Στην επισήμανση πως η ρύπανση του Σαρωνικού από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι βαρύτατη αλλά και στο ότι η αποκατάσταση του οικοσυστήματος θα είναι χρονοβόρα είναι το συμπέρασμα που κατέληξε η επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής.
Ωστόσο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες βουλευτών της ΝΔ και ΔΗΣΥ που καταλόγισαν την έκθεση ανεπαρκή, το κείμενο αποσύρθηκε.
Οι βασικές διαφωνίες ήταν αφενός η ελλιπής παρουσίαση των θέσεων που εξέφρασαν τα δυο κόμματα αφετέρου από το μη καταλογισμό ευθυνών για ολιγωρία προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Η σχετική έκθεση συντάχθηκε από την πρόεδρο της επιτροπής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη μετά την συνεδρίαση της επιτροπής την περασμένη εβδομάδα στην οποία συμμετείχαν οι αρμόδιοι υπουργοί, η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, δήμαρχοι αλλά και εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων.
Δείτε εδώ το κείμενο της έκθεσης που αποσύρθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση