GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαγιάννης: Χάσαμε το ματς από την άμυνα στο pick n' roll

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Σλοβενία και στάθηκε στην αδυναμία στην άμυνα στο pick n' roll. Ο...


Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Σλοβενία και στάθηκε στην αδυναμία στην άμυνα στο pick n' roll.

Ο 20χρονος σέντερ δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι από τα pick n' roll. Έβαλαν εύκολα καλάθι και πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στον αγώνα, αλλά κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν, ώστε να χάσουμε το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Το pick n' rοll θα είναι μεγάλος παράγοντας για τα επόμενα δύο παιχνίδι. Θα μελετήσουμε την Φινλανδία και ελπίζω πως θα νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Όταν παίζεις απέναντι στην οικοδέσποινα, είναι σαν να παίζεις απέναντι σε περισσότερους παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση