GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπου πεζοδρόμιο και... πάρκινγκ

Η ασυνειδησία και η ανευθυνότητα των οδηγών αυτοκινήτων και δικύκλων στους ελληνικούς δρόμους, φαίνεται να μην έχει όρια, αφού πολύ συχ...


Η ασυνειδησία και η ανευθυνότητα των οδηγών αυτοκινήτων και δικύκλων στους ελληνικούς δρόμους, φαίνεται να μην έχει όρια, αφού πολύ συχνά παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικότητας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Περισσότερο συχνό φαινόμενο αποτελεί η στάθμευση αυτοκινήτων σε πεζοδρόμια, σε ράμπες αναπήρων και γενικότερα σε σημεία που δεν επιτρέπεται η στάθμευση.
Ένα νέο τέτοιο περιστατικό από την οδό Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο:  Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο οδηγός έχει παρκάρει κανονικά το όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργεί στους πεζούς.
Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί "μόνιμη εικόνα, με πεζούς, παιδιά και ΑμΕΑ, να κινούνται αναγκαστικά στο οδόστρωμα, αφού το σταθμευμένο αυτοκίνητο τους εμποδίζει".
Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση