GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΧΥΣΕΙΣ στο Μέγαρο Μουσικής! Η Μπαλατσινού στον ώμο του Κικίλια...

Ενα εναλλακτικό ραντεβού έδωσαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, όχι σε κάποιο ακριβό εστιατόριο ή κάποιο νυχτερινό μαγαζί μ...

Ενα εναλλακτικό ραντεβού έδωσαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, όχι σε κάποιο ακριβό εστιατόριο ή κάποιο νυχτερινό μαγαζί μα… σε μία διάλεξη!
Σύμφωνα με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ''Επιτέλους Σαββατοκύριακο'', Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν μία ομιλία.
Η Τζένη Μπαλατσινού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας, έγειρε στον ώμο του επισημοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεταξύ τους σχέση.
Η Ναταλία Γερμανού από τη μεριά της δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός πως οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι που έμοιαζαν να παρακολουθούν το ''Notting Hill'' και όχι ομιλία στο Μέγαρο!
Kεντρική φωτογραφία: Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση