GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβγάς μεταξύ Ντάστιν Χόφμαν και γνωστού παρουσιαστή για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιδιαίτερα "θερμή" συζήτηση είχε το βράδυ της Δευτέρας ο διάσημος ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν με τον γνωστό παρουσιαστή του τηλεοπ...

Μια ιδιαίτερα "θερμή" συζήτηση είχε το βράδυ της Δευτέρας ο διάσημος ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν με τον γνωστό παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου HBO Τζον Όλιβερ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη με αφορμή την 20η επέτειο από την ταινία «Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος», ο 80χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο του, γνωστού για τα καυστικά του σχόλια, Όλιβερ.
Στα τέλη Οκτωβρίου, η συγγραφέας Άννα Γκράχαμ Χάντερ είχε κατηγορήσει τον Χόφμαν ότι την είχε αγγίξει και της είχε μιλήσει με σεξουαλικά υπονοούμενα το 1985, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην οποία συμμετείχε επίσης ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Όλιβερ υπενθύμισε τις κατηγορίες και καταφέρθηκε κατά του Χόφμαν, υποστηρίζοντας ότι η αντίδρασή του, η συγγνώμη που ζήτησε κατόπιν, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον υποθετικό λόγο, ήταν ανεπαρκής.
Ο Χόφμαν επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του υπογραμμίζοντας ότι δεν θυμάται τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν από 40 χρόνια, γεγονός που δικαιολογούσε τον υποθετικό λόγο που χρησιμοποίησε. Συμπλήρωσε ότι δεν πίστευε ότι έκανε κάτι κακό και ότι τα σχόλιά του στο πλατό τότε ήταν ενδεικτικά των συνομιλιών μεταξύ των μελών της ίδιας «οικογένειας».
Ο Όλιβερ επέμεινε λέγοντάς του: «ακριβώς αυτού του είδους οι αντιδράσεις με εκνευρίζουν. Η Χάντερ δεν είχε κανένα συμφέρον να πει ψέματα».
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους και η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην εκδήλωση.
Κάποια στιγμή, ο Ντάστιν Χόφμαν ανέφερε τον ρόλο του στην ταινία «Τούτσι» (1982), όπου υποδυόταν μια γυναίκα, προκειμένου να εξηγήσει ότι τότε «συνειδητοποίησε ότι οι άνδρες συμπεριφέρονταν βίαια» στις γυναίκες.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: avclub.com, ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση