GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Την έσφαξε επειδή τον κορόιδευε για τη δουλειά του

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 34χρονη σκιέρ στη Ρωσία. Ο σύντροφός της τη δολοφόνησε με 88 μαχαιριές, όταν εκείνη ανακάλυψε πως της είχε πει ψ...

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 34χρονη σκιέρ στη Ρωσία. Ο σύντροφός της τη δολοφόνησε με 88 μαχαιριές, όταν εκείνη ανακάλυψε πως της είχε πει ψέματα ότι είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.
Η 34χρονη σκιέρ Ιρίνα Κόζλοβα ακολούθησε τον σύντροφό της Εβγκένι Μάρκοφ για λίγες μέρες στο χωριό Ουστ Μάνα της Σιβηρίας. Ο Μάρκοφ ζήτησε από την πρόσφατα χωρισμένη γυναίκα να κλείσει τα μάτια για να της κάνει μια έκπληξη και στη συνέχεια, έβγαλε το μαχαίρι και την κατακρεούργησε.
Η σωρός της βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ο 34χρονος, την ώρα που απολάμβανε ατάραχος το δείπνο του σε ένα εστιατόριο. Παραδέχθηκε αμέσως την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς πως είχε εξοργιστεί επειδή η σύντροφός του «γέλασε στα μούτρα του» όταν ανακάλυψε την αλήθεια για το επάγγελμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση