GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η "ιδιοτροπία" του Τραμπ που κάνει δύσκολη την ζωή του προσωπικού στον Λευκό Οίκο

«Αν η μπλούζα μου είναι στο πάτωμα, είναι επειδή εγώ την θέλω στο πάτωμα», φέρεται να έχει πει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στους...

«Αν η μπλούζα μου είναι στο πάτωμα, είναι επειδή εγώ την θέλω στο πάτωμα», φέρεται να έχει πει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στους υπαλλήλους καθαριότητας του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο πολύκροτο βιβλίο του δημοσιογράφου Michael Wolff, «Fire and Fury».
Βάσει όσων αναφέρονται στο βιβλίο, ο Τραμπ έχει απαγορεύσει ρητά στους εργαζόμενους της προεδρικής κατοικίας να αγγίζουν τα πράγματά του χωρίς την άδειά του, με τον Michael Wolff να σχολιάζει πως ο Τραμπ φοβάται ότι θα τον δηλητηριάσουν ακόμη και με την οδοντόβουρτσά του.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Wolff, ο φόβος του Τραμπ μήπως τον δηλητηριάσουν είναι και ο κύριος λόγος που παραγγέλνει συνεχώς φαγητό από αλυσίδες fast food, από όπου οι συνεργάτες του μπορούν να του παραγγείλουν φαγητό ανώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση