GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην πέσει το Κίνημα Αλλαγής στην "παγίδα" του Τσίπρα...

Harris Kodopoulos προβληματισμένος.  Προσοχή εσείς στο Κίνημα Αλλαγής. Μην πέσετε στην "παγίδα" του Τσίπρα, όπως το καλοκα...

Harris Kodopoulos προβληματισμένος. 

Προσοχή εσείς στο Κίνημα Αλλαγής.
Μην πέσετε στην "παγίδα" του Τσίπρα, όπως το καλοκαίρι του 2015.
Μη "χάψετε" το σενάριο του Μαξίμου πως αν δεν λυθεί τώρα το Σκοπιανό, με όνομα (ουσιαστικά σκέτο) Μακεδονία θα καταστραφεί η χώρα.
Χωρίς, μάλιστα, να έχει κατοχυρωθεί η αλλαγή του Συντάγματος και οι λοιπές προϋποθέσεις του αλυτρωτισμού.
Βλέπω πως υπάρχουν...πρόθυμοι να πέσουν στην παγίδα.
Επί τέλους δείτε με καθαρή ματιά το συμφέρον της κεντροαριστεράς και της χώρας.
Αν την πατήσαμε το 2009 με την απάτη Καραμανλή που μας πάσσαρε την πτωχευμένη χώρα και τώρα ξεπλένεται από συριζαίους και δεξιούς και ουσιαστικά συνδιοικεί τη χώρα με τους ψευτοαριστερούς.
Μη την ξαναπατήσουμε και αφήσουμε τους πολιτικούς απατεώνες του Σύριζα να αλωνίζουν τον χώρο μας στον οποίο ανήκει-ιδεολογικά-μια τεράστια πλειοψηφία του λαού.
Και μάλιστα τη στιγμή που γίνεται μια γιγαντιαία κινητοποίηση και προσπάθεια να ανασυνταχθεί ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού και του κέντρου.
Προσέξτε.
Αν συμπλεύσουμε με τον Τσίπρα ad hoc, μόνο και μόνο για να «λυθεί» το Σκοπιανό, πολύ δύσκολα θα καταρτίσουμε λίστες υποψηφίων στη Μακεδονία (η οποία θα ψηφίζει στις ελληνικές εκλογές).
Τα μάτια σας δεκατέσσερα.
🤔🤔🤔

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση