GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστό το κέντρο από πορεία του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ για τους πλειστηριασμούς

Πορεία του ΠΑΜΕ έγινε στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούς. Με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι δια...

Πορεία του ΠΑΜΕ έγινε στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούς. Με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια και κατευθύνθηκαν  προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Τροχαία προχώρησε  στη διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Σταδίου, Β. Σοφίας, Ακαδημίας και Αμαλίας.
Οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν, όπως αναφέρουν «την προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο, καθώς επίσης και να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία».
Ακόμη, πορεία πραγματοποίησαν η ΑΔΕΔΥ, συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς κι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Κοραή προς το υπουργείο Οικονομικών.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα «ώστε να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να παρθούν μέτρα πραγματικής προστασίας τους και να καταργηθεί το ιδιώνυμο (νόμος Κοντονή) σε βάρος των αγωνιζόμενων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση