GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζάεφ αποκάλυψε τα τέσσερα ονόματα που έχουν προτείνει τα Σκόπια στην Ελλάδα

Η ΠΓΔΜ έχει προτείνει τέσσερις επιλογές για τη διευθέτηση της διένεξης με την Ελλάδα για την ονομασία της, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός τ...

Η ΠΓΔΜ έχει προτείνει τέσσερις επιλογές για τη διευθέτηση της διένεξης με την Ελλάδα για την ονομασία της, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.
«Οι προτάσεις είναι Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ στο Reuters μετά τη σύνοδο κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα δεχόταν κάποια απ' αυτές τις επιλογές, ο Ζάεφ πρόσθεσε: «Ναι... Έχουν επιλογές που προτιμούν περισσότερο και μερικές που δεν προτιμούν και τόσο (όσον αφορά το όνομα)».
Ο ίδιος δήλωσε πως το ζήτημα που παραμένει είναι αν υπάρχει «πραγματική ανάγκη» να αλλάξει το σύνταγμα της ΠΓΔΜ, κάτι που η Ελλάδα έχει επίσης ζητήσει.

1 σχόλιο

  1. Παραμύθια!

    Εμείς θα Σας Αποκαλύψουμε το Όνομα Αυτής:

    NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien

    ΜΙΑ Λέξη/Ορος για ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ και ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ!

    Αντε Ανίκανοι πάλι Σας Έβγαλα Παλληκάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση