GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Σαχτάρ, η οποία νίκησε με ανατροπή τη Ρόμα με 2-1. Οι Ρωμαίοι...

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Σαχτάρ, η οποία νίκησε με ανατροπή τη Ρόμα με 2-1.
Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν στο 41' με τον Τσενγκίζ Αντέρ, όμως οι Ουκρανοί αντέδρασαν. Στο 52' ο Φακούντο Φερέιρα ισοφάρισε για να έρθει στο 71' ο Φρεντ να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της Σαχτάρ.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
Έπεσε στον ανίκητο Ντε Χέα η Σεβίλλη
Λαμπάδα στο μπόι του Νταβίντ ντε Χέα θα πρέπει να ανάψει ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας ήταν ο λόγος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το 0-0 από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στον πρώτο αγώνα των «16» με τη Σεβίλλη και έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο «Όλντ Τράφορντ».
Η επέμβαση του Ντε Χέα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στην καρφωτή κεφαλιά του Μουριέλ ήταν αναμφισβήτητα η κορυφαία μέχρι τώρα στο Champions League, ενώ και σε άλλες δύο τρεις περιπτώσεις ο Ισπανός ήταν στη σωστή θέση και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πετύχουν κάποιο γκολ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε από τον Μουρίνιο με προφανή στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και με τον Ντε Χέα ανίκητο πήρε αυτό που επιδίωξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση