GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! Τα γύρισε ο διαιτητής και ... κέρδισε ο ΠΑΟΚ 1-0 την ΑΕΚ

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90' στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφ...

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90' στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση , κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο!  Η Ένωση αρνήθηκε επικαλούμενη την οπλοφορία Σαββίδη κι ο διαιτητής  αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ!
O διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια!

Στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση...
Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Από τον ΠΑΟΚ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν ότι το γκολ κατακυρώθηκε αλλά η διακοπή προέκυψε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!
Πλέον η αγωνία μεταφέρεται για το το θα γράψει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνος τόσο για το τελικά ισχύει για το γκολ, αλλά και για ποιο λόγο διέκοψε τελικά τον αγώνα!

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε απόφαση κι αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, ενημερώνοντας την ΑΕΚ ότι θα πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο κι η Ένωση ενημέρωσε ότι δεν το κάνει με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά, ενώ η NOVA ανέφερε ότι ο διαιτητής ζήτησε από τις δύο ομάδες να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο κι ότι εκεί θα ενημέρωνε για το αν μετράει το γκολ, αλλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οριστική διακοπή!

1 σχόλιο

  1. Ρέ Ειδικοί Ανίκανοι!!!

    Βάσει Κανόνων Ποδοσφαίρου το βλέπουμε ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ!!!

    Το "Γκόλ" Είναι ... ΑΚΥΡΟ!!!

    Και για ΤΑ Εκτροπα: Αφαίρεση Αμέσως 3 (τουλάχιστον) Βαθμών και στους Δύο (ΠΑΟΚ κ. ΑΕΚ)!

    ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ .... ΤΡΙΚΥΚΛΑΚΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση