GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ! ΣΚΙΕΣ Πολάκη για Λαλιώτη και Λάμπρου (μέσω ...Σαντορίνης)

Επίθεση στα ΜΜΕ για την τοποθέτησή συνεργάτη του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και απόφοιτου ΤΕΙ, στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σα...

Επίθεση στα ΜΜΕ για την τοποθέτησή συνεργάτη του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και απόφοιτου ΤΕΙ, στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης, αλλά και αιχμές για ανταγωνιστικά συμφέροντα και πρόσωπα που συνδέονται με το ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Χρηματιστηρίου και του Κώστα Λαλιώτη,  εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης. Φωτογραφίζοντας πρόσωπα που συνδέονταν με τον Κώστα Λαλιώτη στο παρελθόν, υποστήριξε επίσης ότι η λειτουργία του νοσοκομείου έχει μειώσει πάνω από 60% τον τζίρο "διπλανής" ιδιωτικής κλινικής "που φτιάχτηκε από τον ιδιοκτήτη μιας μεγάλης κλινικής στην Αθήνα που ήταν μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και είχε δανειοδοτηθεί από τον κ. Λάμπρου από την Αγροτική Τράπεζα την περίοδο του Χρηματιστηρίου και έκανε κάθε χρόνο τεράστιους τζίρους γιατί δεν άνοιγε το νοσοκομείο..."

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «δημοκρατία», η οποία ανέφερε ότι έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης.
Ο κ. Πανοτόπουλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα "δημοκρατία", ο οποίος είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, θα έχει μισθό 3897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.
Ο κ. Πανοτόπουλος διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ο κ. Πανοτόπουλος τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο ως στενός συνεργάτης. Ο διορισμός του κ. Πανοτόπουλου αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου του 2018, με την ΚΥΑ που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ακριβώς, την επόμενη ημέρα δημοσιεύθηκε και το ΦΕΚ.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση