GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μικρός Αϋλάν... ο μικρός Ομράν... τώρα και η βαλίτσα!

UNICEF ChildrenUnderAttack Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν...
ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν'»
 Μενέλαος Λουντέμης, "Οδός Αβύσσου, αριθμός 0"

Η @UNICEF_Italia -όπως όλες οι συντονισμένες με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ "ανθρωπιστικές" οργανώσεις, ΜΚΟ, "αριστερές" οργανώσεις, ΜΜΕ και σια- με τη χαρακτηριστική φωτογραφία ενός παιδιού μέσα σε μια βαλίτσα ενημερώνουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ομήρων αμάχων των τρομοκρατών από την Ανατολική Γκούτα με την εξής "διδασκαλία": «Μία εικόνα που διηγείται περισσότερα από χίλιες λέξεις. Πατέρας και γιος ανάμεσα σε χιλιάδες πολίτες που χθες μπόρεσαν να εγκαταλείψουν τη Χαμουρία, στην ανατολική Γκούτα. Τις ίδιες ώρες μπορέσαμε να μεταφέρουμε τροφή και είδη πρώτης ανάγκης στη Ντούμα, όπου συνεχίζεται η πολιορκία».
Εμείς θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σ' αυτή την κατασκευασμένη φωτογραφία που θα κατακλύσει ΟΛΑ τα ΜΜΕ από τις αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες και που πρώτη η UNICEF προβάλλει και τονίζει ότι "μεταφέρει τροφή στην πολιορκημένη Ντούμα" - με μία απλή ερώτηση: Το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που πρόσφερε στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ ο ελληνικός -αρχές 2009-, για τα παιδιά της Γάζας μετά τους φονικούς βομβαρδισμούς, θα μας απαντήσει η UNICEF που εξαφανίστηκαν;
Στα παιδιά της Γάζας όχι μόνον δεν έφτασε ένα (1) ευρώ, αλλά ούτε ένα μικρό μπουκαλάκι νερού!


Τα παιδάκια που σώζουν στη Γκούτα οι στρατιώτες της κυβέρνησης -με τη συμμετοχή των δύο (2) Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρίας- του "χασάπη Άσαντ", αλλά κι οι 17.000 άμαχοι (γέροντες γυναικόπαιδα, όμηροι των τρομοκρατών για 7 χρόνια) ως σήμερα, δεν υπάρχουν.


Φυσικά ούτε η επίσημη παρέμβαση ομιλία στον ΟΗΕ του Σύρου πρεσβευτή Al Jaafari φθάνει στα αυτιά και μάτια των ΜΜΕ και "ευαίσθητων" οργανισμών.
«Ψεύτες... ψεύτες... ψεύτες...
Ο Συριακός στρατός άνοιξε δύο ασφαλείς διαδρόμους διάσωσης κι υποδοχής χιλιάδων Σύρων πολιτών που δραπετεύουν από τις ελεγχόμενες από τρομοκράτες περιοχές, που τους κρατούν ομήρους-ανθρώπινες ασπίδες στη Γκούτα.
Ο ΟΗΕ κι ανθρωπιστικές οργανώσεις του δεν πρόσφεραν τίποτα σε βοήθεια των Σύρων πολιτών που δραπετεύουν από τους τρομοκράτες στη Γκούτα και την Αφρίν.
Ο ΟΗΕ αντί ν' ανησυχεί για την περίθαλψη των Σύρων πολιτών, μας ζήτησε να να εξασφαλίσουμε ασφαλή έξοδο σε 76 μέλη της οργάνωσης Λευκά Κράνη (οργάνωση της Αλ Κάιντα)».
Η ήττα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι μια απλή ήττα, αλλά πανωλεθρία που έγινε ορόσημο για τους λαούς που αντιστέκονται. Το θεριό ξεψυχάει και γίνεται επικίνδυνο... Από τα τελευταία του όπλα η προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις, η "ευαίσθητη" δικαιωματική "αριστερά"-Σόρος. Για να μην ξεχνάμε Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!
Στρατευμένοι και συντονισμένοι σ' αυτή την κατεύθυνση, εκτός από τα ΜΜΕ, δυστυχώς κι οι Συγκλητικοί του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης... και είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι: Συγκλητικοί του ΑΠΘ ντρέπεστε; «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»!
Κάθε σπιθαμή Συριακής γης θα ελευθερωθεί!
Ο ελληνικός λαός σε αντίθεση με όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων, δεν ξεχνάει την κρίση του Μάρτη 1987, τη Συρία και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το Μάρτη 2018 με ομήρους δύο Έλληνες στρατιώτες: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Σχετικά:
* Σύγκλητος ΑΠΘ ή Νατοϊκή οργάνωση;
* Καλόγριες χαστουκίζουν δημοσιογράφους!
Πριν κλάψεις για την Γκούτα...
* «Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση