GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πλοίο που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Κυπριακή ΑΟΖ - Το USS New York είναι φτιαγμένο από το ατσάλι των δίδυμων πύργων - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία πλοία των αμερικανικών δυνάμεων κατευθύνονται στην κυπριακή ΑΟΖ. Ανάμεσα τους βρίσκεται το USS New York, ένα εντυπωσιακό πολεμικό πλ...

Τρία πλοία των αμερικανικών δυνάμεων κατευθύνονται στην κυπριακή ΑΟΖ. Ανάμεσα τους βρίσκεται το USS New York, ένα εντυπωσιακό πολεμικό πλοίο που κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το ατσάλι από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων.
Με κεντρική μονάδα το USS Iwo jima (πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων που μεταφέρει ελικόπτερα και αεροσκάφη καθέτου προσγείωσης και απογείωσης), θα συμμετάσχουν και άλλες σημαντικές μονάδες του αμερικανικού ναυτικού, τα USS New York και USS Oak Hill.
Το αεροπλανοφόρο Iwo Jima, είναι ένα αμφίβιο πλοίο επιθέσεων κατηγορίας Wasp, έφυγε από τη Νάπολη μεταφέροντας ελικόπτερα τύπου κόμπρα, οκτώ αεροσκάφη καθέτου απογειώσεως, καθώς και δυόμισι χιλιάδες πεζοναύτες της 26ης Μονάδας Επέμβασης. Η δύναμη αυτή εντάχθηκε στο επιχειρησιακό δυναμικό του 6ου Στόλου την 21η Φεβρουαρίου.
Το USS Oak Hill (LSD 51) είναι το δεύτερο πλοίο που φέρει αυτό το όνομα, το πρώτο είναι το USS Oak Hill (LSD-7) που ναυπηγήθηκε τον Απρίλιο του 1944. Και τα δυο πλοία φέρουν αυτή την ονομασία προς τιμήν του 5ου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζέιμς Μονρό (1758–1831) και το χτήμα του, το OAK Hill.
Το USS New York είναι φτιαγμένο από τα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων.

O τότε κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, με ελληνική καταγωγή George Patakis, ζήτησε από το αμερικανικό ναυτικό να ονομαστεί ένα πολεμικό πλοίο, USS New York. Η καθέλκυση του πλοίου έγινε στη Λουιζιάνα και χρησιμοποιήθηκαν 7.5 τόνοι ατσάλι από τα συντρίμμια των δίδυμων πύργων.

Θεωρείται ένα από τα αρτιότερα, τεχνολογικά πλοία που διαθέτουν σήμερα οι ΗΠΑ και το μότο του είναι, «Δύναμη σμιλευμένη μέσα από θυσία».
Τα τρία αμερικανικά πολεμικά πλοία αναμένεται να παραμείνουν στην περιοχή μέχρι τουλάχιστον τις 25/3. Ως εκ τούτου, κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο των ερευνών της Exxon στο οικόπεδο 10, στην ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, θα υπάρχει ναυτική παρουσία των ΗΠΑ και Ισραήλ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη συμπίπτει με το χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις Ουάσιγκτον - Άγκυρας.

2 σχόλια

  1. ΜHN μπούμε στο κλαψούρισμα και τον εκφυλισμό της Πραγματικότητας!!!

    Εχουμαι ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΥΡΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ!!!

    ΈΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑΣ Ordenazes Σας Των ΕΝ.ΔΥ. ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ!!! ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!!!

    (Δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ τοις Ατσαλάκωτες Ordenazes με τα Βαριά Παράσημα της Πολυθρόνας Τους να ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΥΛΩΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΈΧΩ ΜΕ ΤΟΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ!!!)

    Μπρέ Tzanum Νίκο Εσύ δεν είσουν από που ΈΛΕΓΕΣ ΌΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΝΑΙ "ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ";;;;

    ΚΑΙ τώρα Μου ΤΣΑΠΟΥΝΑΣ ότι πρέπει να .... "κλείσουμε άλλα θέματα της Εξωτερικής Πολιτικής (Σκόρπια/Αλβανία) για να Ασχολειθούμε με τους Τούρκους";;;;;

    Καλά ρε Σύ για ΓΙΑ Ραγιά και Τουρκαλβανό με Εχεις;;;;

    Μοιάζω για ... Αμερικανάκι;;;;

    .... και "Εσύ" είσουν .... Ιδεολόγος του ΚΚΕ;;;;

    ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΙΤΩΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΤΟΥΣ!!!


    .... εμείς θα Σας Γκλεντήσουμε για λίγο ακόμα και μετά Ρέ Χορεύτριες το Τσιφτετέλι το Τσάρλεστον το Καλαματιανό και το Τίκ θα το χορεύεται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

    Για να μην ξεχάσουμε Εσύ δεν είσουν ο "Σύμβουλος" του ΥΠΕΞ Μαριχουανάκια κατά τον Βομβαρδισμό του Βελιγραδίου;;;;;;

    Άλλωστε όπως Είναι η "Πολιτική" της Χώρας έτσι Είναι και οι ΕΔ (;;;) (74/96) ... Ordenanzes !!!!! ΞΕΦΤΙ(Υ)ΛΙΣΜΟΣ!!!



    ΥΓ. Η Φίλη Γείτονα Χώρα και Σύμμαχος Μας θα Δώσει Πίσω τους Δύο Αξιωματικούς των ΕΔ μετά από Επίσημη Ρητή Απαίτηση Τους: "Χαμμένε πέσε στα four"!!!!


    ..... άμα γυρίσω (και θα γυρίσω) ΘΑ ΣΑΣ ...... (ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!)!!!



    ΣΗΜ.: ΕΓΩ ΘΕΛΩ (Αφιέρωση) 3 ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ (Φρεγάτες) ΤΟΥΣ Δώρο ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Ακατανόμαστος, ο λεγόμενος και Μπουχέσας, αυτός που επί πρωθυπουργίας του μέσα σε ένα καλοκαίρι κάηκαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αυτός που είπε ότι όλα αυτά τα έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του, ( τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες ?) σε κάποια χρονική στιγμή της πρωθυπουργίας του η δημοτικότιτα του ήταν στα πολύ κάτω, συνέβη το εξής, ένας Αλβανός κατέλαβε ένα λεωφορείο με την απειλή μαχαιριού ή πιστολιού δεν θυμάμαι καλά, και για λίγες μέρες τα πράγματα από τηλεθέαση και ταλαιπωρεία των επιβατών ήταν στο φόρτε τους.
    Τότε λοιπόν εκεί που λέγαμε τι στο διάολο γίνετε νάσου ο Μπουχέσας και με ύφος οργίλο σαν εκείνου του άλλου που νομιμοποίησε τους Τούρκους να έχουν στρατιωτική παρουσία στην Κύπρο, μας ανακοίνωσε ότι αυτό θα σταματήσει εδώ και τώρα και ότι αυτός θα ( ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ) Όντως ο Αλβανός ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ, η λεωφοροπειρατεία έληξε και ο Μπουχέσας είδε τα ποσοστά του σε δημοτικότητα θα απογειώνονται.........
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!!
    ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ? ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εύχομαι να μην έχει κάνει τα ίδια ο τσίπρας με τον αφέντη του τον ερντογάν και να έχουν στημένο παιχνίδι, διότι ο τσίπρας μεν θα εισπράξει λίγη ως ελάχιστη δημοτικότητα, ο ερντογάν όμως θα έχει βάλει στο τσεπάκι του ένα καλό κομμάτι από την Εθνική μας Κυριαρχία, που μόνο ένας ιδιοτελής, ένας προδότης έλληνας πρωθυπουργός θα το επέτρεπε προκειμένου, αυτός να ωφεληθεί πολιτικοματικά.....Είναι ικανός ο τσιπρας να το κάνει? Ο τσίπρας ο Ελλαδοφάγος, αυτός που έβαλε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, αυτός που είπε πως δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα, αυτός που εγκληματικά, προδοτικά, άφησε ΚΑΙ ΉΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ περίπου 1.500.000 λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι με σκοπό να αλλιώσουν τον πληθυσμό μας και να γίνει η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΕΠΑΡΧΊΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ? Ναι!!! Είναι ικανος να το κανει και ο θεος μόνο ξέρει με πια ανταλάγματα σε Εθνικό-Οικονομικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση