GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέλεξε στρατόπεδο η Τουρκία - Η πρώτη επίσημη αντίδραση για την επίθεση στη Συρία

Ως "αρμόζουσα απάντηση" στη χημική επίθεση που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα στην Ντούμα και είχε αποτέλεσ...

Ως "αρμόζουσα απάντηση" στη χημική επίθεση που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα στην Ντούμα και είχε αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς, χαρακτήρισε η Άγκυρα τα δυτικά πλήγματα με στόχο το συριακό καθεστώς.
«Χαιρετίζουμε αυτή την επιχείρηση, που ανακουφίζει τη συνείδηση ολόκληρης της ανθρωπότητας για την επίθεση στην Ντούμα, που όλα οδηγούν στο να αποδοθεί στο (συριακό) καθεστώς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Το συριακό καθεστώς, που εδώ και περισσότερο από επτά χρόνια κατατυραννεί τον ίδιο τον λαό του, τόσο με συμβατικά όσο και με χημικά όπλα, έχει βαρύ παθητικό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η συνείδηση της διεθνούς κοινότητας δεν έχει καμιά αμφιβολία γι' αυτή την άποψη», υποστηρίζει το ΥΠΕΞ της Τουρκίας.

1 σχόλιο

  1. Η ΤΟΥΡΚΙΑ κοροϊδεύει όλο τον πλανήτη και πρώτους πρώτους εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΠΙΟΣ τύφλωσε το ΜΙΡΑΖ του ΠΙΛΌΤΟΥ μας Γεώργιου Μπαλταδώρου;;;; Ο ηλεκτρονικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό ..ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΜΌΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΎ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΟΛΟΙΙΙΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ..με το Ισραηλινό ,η επανδρωμένο αεροσκάφος ΚΑΙ αποκαλούμενο ιπτάμενο τέρας, αεροσκάφος MALE MQ-1 Predator ΆΛΛΑ έδειξε δηλαδή την τύφλωση του ΜΙΡΑΖ θα το πουν οι αρχηγοί καραβανάδες και ο πουσταρας ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ?? ΕΊΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ με τον αμερικανό πρέσβυ Πάϊατ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση