GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ! Διαψεύδει ο Αλαφούζος την πώληση της "Καθημερινής"...

Ο Θέμης Αλαφούζος διαψεύδει  ότι συζητά την πώληση τής εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες τις τελευταίες...

Ο Θέμης Αλαφούζος διαψεύδει  ότι συζητά την πώληση τής εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες τις τελευταίες μέρες. «Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο», αναφέρεται σε ανακοίνωση. Και τονίζεται ότι θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν συνεχιστεί η συζήτηση αυτή.
Τα δημοσιεύματα υποστήριζαν όχι μόνο ότι ο ιδιοκτήτης τής εφημερίδας σκέφτεται το ενδεχόμενο να την πουλήσει, αλλά και ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με την εφοπλιστική οικογένεια Λασκαρίδη.

Η ανακοίνωση:
Επειδή τις τελευταίες ημέρες διασπείρεται από κάποιες ιστοσελίδες και έντυπα μια φημολογία ότι δήθεν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ή ότι πουλήθηκε, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο. Κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Dailymedia, ο κ. Αλαφούζος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών Λασκαρίδη, η οποία ενδιαφέρεται να αποκτήσει την εφημερίδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο των media. "Το deal έχει σχεδόν «κλείσει» χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να έχει επιβεβαιώσει την πώληση" γράφει το site. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση