GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Δίωρη στάση εργασίας σε Προαστιακό και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Καθυστερήσεις αναμένεται να σημειωθούν την Κυριακή στα δρομολόγια του Προαστιακού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω δίωρης στάσης εργασίας που...

Καθυστερήσεις αναμένεται να σημειωθούν την Κυριακή στα δρομολόγια του Προαστιακού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω δίωρης στάσης εργασίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.

Η στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΠΕΠΕ στη μνήμη των συναδέλφων τους και του συμπολίτη που χάθηκαν ένα χρόνο πριν στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Άδενδρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 13:00.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια:

  • Η αμαξοστοιχία του προαστιακού 1596, που εκτελεί το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στον Σ.Σ. Κατερίνης και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

  • Η αμαξοστοιχία 84, που εκτελεί το δρομολόγιο Φλώρια – Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στο Σ.Σ. Πλατύ και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

  • Η αμαξοστοιχία 83 θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας (ώρα 13:00).

  • Η αμαξοστοιχία 50, που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στο Πλατύ έως τη λήξη της στάσης εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση