GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Ν. Παππά! Ο ΜΙΧΑΛΟΣ στήνει νέο ("δεξιό") κόμμα...

Harris Kodopoulos   Η μόνη σωτηρία του Σύριζα συνίσταται στην επιδίωξη δύο στόχων. 1- Στην διάλυση του Κινήματος Αλλαγής, την οποία έχο...

Harris Kodopoulos 
Η μόνη σωτηρία του Σύριζα συνίσταται στην επιδίωξη δύο στόχων.
1- Στην διάλυση του Κινήματος Αλλαγής, την οποία έχουν αναλάβει πασοκογενή στελέχη του Σύριζα (Κουρουμπλής, Σπίρτζης κλπ). Αλλά η απάντηση είναι μία. Ενότητα μπροστά στους μεγαλυτερους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης. Σε "τοίχο" θα πέσουν τα παντός καιρού τρωκτικά της πολιτικής αλητείας που μας κυβερνά.
2- Στην δημιουργία κόμματος δεξιά της ΝΔ, στον οποίο θα "περισυλλεγούν" οι Μίχαλοι, Αντώναροι, Παπακώσταινα, Καραχάλιοι και λοιπά ακροδεξιά σκουπίδια και καραμανλικά απολειφάδια.
Ο Νίκος Παππάς, έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ. και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Μίχαλος.
Για το σκοπό αυτό υπήρξε μυστική συνάντηση Παππά και Μίχαλου όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο του νέου κομματος, το οποίο θα έχει οικονομικούς υποστηρικτές κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες με επικεφαλής τον γνωστό..."εισβολέα" στην  ΔΕΗ.
Ο χουντογενής Μίχαλος (γιος υπουργού του Παπαδόπουλου και βιομήχανος...προφυλακτκών) κινείται δραστήρια τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιώντας "παπαγαλάκια" δημοσιογράφους, τους οποίους χρηματοδοτεί μέσω του ΕΒΕ Αθηνών και κρυφών εταιρειών που έχει δημιουργήσει με χρήματα των ελλήνων επιχειρηματιών και των κοινοτικών προγραμμάτων.
Περισσότερα λίαν συντόμως.
🤑🤑🤑

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση