GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΒΟΜΒΑ" σε email της Cosco! Για πότε προβλέπει εκλογές στην Ελλάδα...

Οι Κινέζοι της COSCO απέστειλαν email με το οποίο ενημερώνουν για το ενδεχόμενο  πολύ σύντομα να διενεργηθούν βουλευτικές εκλογές στην Ελ...

Οι Κινέζοι της COSCO απέστειλαν email με το οποίο ενημερώνουν για το ενδεχόμενο  πολύ σύντομα να διενεργηθούν βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.

Το email  των Κινέζων που απεστάλη την 1η  Ιούνη, κάνει λόγο για πολιτική αστάθεια καιαναταραχή στην Ελλάδα. Παραλήπτες του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος ήταν στελέχη της COSCO και εξωτερικοί συνεργάτες από τον Τερματικό Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά.

Μάλιστα, οι Κινέζοι δίνουν και τη δική τους ερμηνεία σχετικά με τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ως βασική αιτία το «νέο μνημόνιο» του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο επιφέρει νέα δυσβάστακτες οικονομικές υποχρεώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Βέβαια, το γεγονός ότι οι Κινέζοι της COSCO στέλνουν επίσημα μέσω email  μια τέτοια ενημέρωση, προκαλεί τη βεβαιότητα ότι υπάρχει άνωθεν πληροφόρηση για  πρόωρη προσφυγή στις κάλπες!

Το email, που δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία,  μιλάει για «πολιτική αναταραχή» στη χώρα, απότοκο των μέτρων λιτότητας.  Αν και η εταιρεία είναι προσεκτική και στην ανακοίνωση μιλάει για  «φήμες περί διεξαγωγής εκλογών στους προσεχείς μήνες», τούτο έχει την σημασία του. Αν η εταιρεία δεν θεωρούσε ότι οι φήμες έχουν βάση, δεν υπήρχε περίπτωση να αναφερθεί σε αυτές.

Το ότι μια εταιρεία αυτού του μεγέθους, η οποία ανέκαθεν είχε πολύ υψηλού επιπέδου επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας, κάνει λόγο για εκλογές, προσδίδει άλλωστε ιδιαίτερη σημασία στην πρόβλεψή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση