GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου σε Στουρνάρα: Η τοποθέτησή του για το Eurogroup στις 2 ή 32 Ιουλίου παρέλκει- Ας κάνει τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυ...

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα» απαντούν κύκλοι του Μαξίμου στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και συνιστούν:
«Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό, τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία», επισημαίνοντας, επιπλέον: «Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που υπηρέτησε».
Νώρίτερα κύκλοι της ΤτΕ ανέφεραν πως ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία.
Πηγή: enikonomia.gr

3 σχόλια

  1. Ανακοίνωση "Σοβαρού" πρωθυπουργικού Γραφείου, για το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος:
    Η τοποθέτησή του (του Στουρνάρα)... στις 2 ή 32 Ιουλίου παρέλκει!!!
    Αυτό, που δεν ασκεί κριτική αλλά περιφρονεί τόσο απαξιωτικά, δεν είναι γραφείο.
    Αυτό είναι σκουπιδότοπος!
    Και μετά έχουμε την αξίωση (;) να μη μας περιγελούν οι "τοκογλύφοι" δανειστές μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο σκουπιδότοπος είναι διαβασμενος . Το απαξιωτικό σχόλιο "αλλωστε ότι και να πει δεν έχει καμμία απολύτως σημασία" με αναφορά στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρναρα, ο οποίος εκπροσωπεί ένα Θεσμό με αναμφισβήτητη διαχρονική αξια και παρουσία στην χάραξη της Νομισματικής Πολιτικής και όχι μόνον, μου θύμισε την ανάρμοστη συμπεριφορά του Αμερικανού Υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ Caspar Wineburger, προς τον Έλληνα Υπουργό Αμυνης Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο, για τον οποίον έκανε το ίδιο ακριβώς σχόλιο , απαξιώνοντας κατ'επεκταση την Ελλάδα την οποία εκπροσωπούσε ο Υπουργός μας στις Συνόδους του ΝΑΤΟ.
    Φυσικά οι συλλέκτες του σκουπιδότοπου δεν κατάφεραν να κάνουν, ούτε κάν σωστή αντιγραφή, παραλείποντας τον χαρακτηρισμό Mr Asterisk για τον κον Στουρνάρα, για να καλύψουν μελλοντικές παρεμβάσεις του, που χρησιμοποιούσε ο Caspar οταν ο κος Χαραλαμπόπουλος εξέφραζε τυχόν αντιρρήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση