GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Πού θα πάνε υποψήφιοι οι βουλευτές της ΝΔ μετά την κατάτμηση...

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο  Αποδυνάμωση των πρωτοκλασάτων βουλευτών της ΝΔ στην Β' Αθηνών και στην Αττική φέρνει το σπάσιμο των περιφ...

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο 

Αποδυνάμωση των πρωτοκλασάτων βουλευτών της ΝΔ στην Β' Αθηνών και στην Αττική φέρνει το σπάσιμο των περιφερειών που ψηφίστηκε με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και από τη ΝΔ,  μολονότι η κυβέρνηση δεν δέχτηκε την τροπολογία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε  στο γραφείο του  τους γαλάζιους βουλευτές από τη Β ‘ Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής και τους ανακοίνωσε  το σκεπτικό της απόφασής του. Υπό τα νέα δεδομένα οι βουλευτές κλήθηκαν να δηλώσουν σε ποιους από τους τρεις νέους τομείς της Β’ Αθηνών (Βόρειος, Νότιος και Δυτικός) και τους δύο τομείς της Περιφέρειας Αττικής (Ανατολικός και Δυτικός) επιθυμούν να πολιτευτούν καθώς το σπάσιμο θα ισχύσει από τις αμέσως επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Press-gr:


Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι τελικά υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα καθώς, ύστερα από έντονη αντιπαράθεση με τον Κ. Μητσοτάκη, αρνήθηκε να πάει στον Δυτικό Τομέα.

 Ο Κωστής Χατζηδάκης θα είναι κι αυτός στον Βόρειο Τομέα. Εκεί προσανατολίζεται και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως και η νυν βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως.

Ο Νίκος Δένδιας θα είναι στο Νότιο Τομέα.  Για το Νότιο Τομέα προορίζεται και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως επίσης η Σοφία Βούλτεψη και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Μεταξύ Νότιου και Βόρειου Τομέα κινείται μέχρι στιγμής η Άννα Καραμανλή.

Στον Δυτικό Τομέα θα είναι υποψήφιος ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Εκεί είπε ότι θα είναι, χωρίς να χρειάζεται σταυρό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέμα δημιουργείται για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το σπάσιμο των περιφερειών δυσκολεύει την κάθοδό του και μέχρι στιγμής δεν έχει επιλέξει Τομέα. Υπάρχει και το (αδύναμο) σενάριο να  τοποθετηθεί στο Επικρατείας, αν τελικά δεν αποσυρθεί. 

Ο Μάκης  Βορίδης θα είναι στην Ανατολική Αττική καθώς δεν δέχτηκε να πάει στην Δυτική. Στην Ανατολική θα είναι επίσης ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γιώργος Βλάχος.

Στην Δυτική Αττική θα πάει ο Θανάσης Μπούρας ενώ η Γεωργία Μαρτίνου δεν εκδήλωσε ακόμη προτίμηση  μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής.

Η σειρά σε σταυρούς το 2015: 

1 σχόλιο

  1. ...που θα πάνε;;;

    ΘΑ πάνε εκεί που θα πάει ο Αλέξης ο Καρανίκας και άλλοι!

    Μάλιστα ο Αδαείς Αδωνις θα πάει μαζί με τον Κοτζιά και Φίλη για ισορροπία στην ....

    "Πειρατική Σανίδα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση