GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΙ γιουχάισαν τον Καμμένο στην Κύπρο!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις  εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις  εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία και έδωσε κατάθεση για το γιουχάισμα που δέχθηκε  από τρεις Ελλαδίτες στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοούμενου».  Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Έλληνες υπηκόους 56, 43 και 40 ετών, που βρίσκονταν στην εκδήλωση.
Οι τρεις Ελλαδίτες οδηγήθηκαν από την αστυνομία στο Τμήμα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οχλαγωγία και εξύβριση.  Αναμένεται να κληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο στο δικαστήριο με μάρτυρα τον Πάνο Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε και  χθες στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974. Εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα φοιτητές.

1 σχόλιο

  1. Γιατί δεν λέτε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;

    ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ... ΧΑΜΜΕΝΟ: ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ή ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.!!!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ;;;;

    Εξάλλου Ρεμάλια ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΣΥΜΜΑΧΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ... ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ... ΧΡΟΝΙΑ!!!



    ΥΓ.: Η Ελληνική Πολιτική/Πολιτικοί και Πολιτεία ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕΔΕΣ!!! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση