GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΛΟΦΟΣ ανήκει στον Δήμο Αθηναίων! ΕΧΕΙ και ο Καμίνης ευθύνες για του Φιλοππάπου

Ελένη Παπαδοπούλου    Ο Λόφος του Φιλοππάπου ανήκει στον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος και είναι ο υπεύθυνος για την καθαριότητα, την φύλαξη κ...

Ελένη Παπαδοπούλου  
Ο Λόφος του Φιλοππάπου ανήκει στον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος και είναι ο υπεύθυνος για την καθαριότητα, την φύλαξη και το όποιο έργο γίνεται σε αυτόν. Τόσες ημέρες μετά τον φόνο του παιδιού και παρά τις αλλεπάλληλες εγκληματικές ενέργειες που έχουν γίνει εκεί, ούτε ένας δεν έθιξε τις τεράστιες ευθύνες της ιερής αγελάδας των ΜΜΕ, του αθλιότερου δημάρχου και πολιτικού ever, του Καμίνη.

Η δημοτική αστυνομία που ο Καμίνης θέλησε να ξαναφτιάξει, και που κατ'εμέ πολύ καλώς είχαν καταργήσει οι "κακοί" προηγούμενοι, το παίζει τροχαία και κόβει μόνο κλήσεις. Να τους στείλουν μία περιπολία δεν μπορούν. Η καθαριότητα στον χώρο είναι όνειρο θερινής νυκτός. Η δε περίφραξη ανέκδοτο.

Ο Καμίνης, μουγγός και κουφός ως προς το περιστατικό, έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εκκένωσης της παιδικής κατασκήνωσης στο Μάτι και έχει εξαφανιστεί.
Ο Καμίνης είναι από τους βασικούς υπεύθυνους, όχι μόνο γιατί δεν κατήγγειλε ποτέ και δεν έκανε καμία ενέργεια για να προστατευθεί αυτό το πολύ τουριστικό σημείο, όπου οι επιθέσεις γίνονται 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και γιατί ακόμη και τώρα δεν έχει βγει να πει κάτι για το περιστατικό.

Ο Τσίπρας του Δήμου Αθηναίων που εγκατέστησε στην Αθήνα όλο αυτό το ταλιμπανιλίκι αλλοιώνοντας τον πληθυσμό και την φυσιογνωμία της πόλης, λες και είχε αυτό το δικαίωμα, οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το τί στο καλό έκανε για τα εγκληματικά περιστατικά στα τουριστικότερα μέρη της πόλης.
Δεν συζητάω για την υπόλοιπη πόλη, την οποία ούτως ή άλλως την έχει διαγράψει από τον χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση