GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εγρήγορση η Super League για τον κυκλώνα - Αγωνία και για το ΟΑΚΑ, εκτός από το «Γεντί Κουλέ»

Ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον μεσογειακό κυκλώνα που διαμορφώνεται νοτιοανατολικά της Ελλάδας και αναμέ...

Ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον μεσογειακό κυκλώνα που διαμορφώνεται νοτιοανατολικά της Ελλάδας και αναμένεται να πλήξει την χώρα μας από το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις, ο «Ζορμπάς» θα περάσει ανάμεσα από την Αττική και την Κρήτη, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αύριο δύο αγώνες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 7:00 το απόγευμα, ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 8:30 το βράδυ.

Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν απόψε στην Κρήτη, καθώς δεν φαίνεται πιθανό να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την πτήση τους, αλλά ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια τι θα συμβαίνει αύριο το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ», καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πνέουν θυελλώδεις άνεμοι, με ριπές που θα ξεπερνούν τα 100 χλμ/ώρα.

Κι αν δεν υφίσταται κανονισμός που να αναβάλλει ποδοσφαιρικό αγώνα εξαιτίας δυνατού αέρα, σίγουρα τίθεται θέμα για την ασφάλεια του κόσμου που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πυλώνα που είχε καταρρεύσει πριν από τέσσερα χρόνια περιμετρικά του γηπέδου του ΟΦΗ.

Οι σημερινές εκτιμήσεις… φέρνουν, όμως, τον «Ζορμπά» να προχωρά και λίγο πιο βόρεια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και για τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Το ΟΦΗ-ΑΕΚ δεν μπορεί να αναβληθεί για την Κυριακή, διότι η Ένωση παίζει το βράδυ της Τρίτης (2/10, 22:00) με τη Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Αντίθετα, μπορεί να αναβληθεί η αναμέτρηση της Καλογρέζας για την επόμενη μέρα, εφόσον οι άνεμοι είναι θυελλώδεις και απειλούν την ασφάλεια ποδοσφαιριστών και κοινού. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υπολόγιζαν πως στο γήπεδο θα βρεθούν ακόμη και 30.000 θεατές, ωστόσο τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει και όλα είναι στον… αέρα.

Εκτός από τους θυελλώδεις ανέμους, που ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 10 και τα 11 μποφόρ, οι μετεωρολόγοι περιμένουν και έντονες καταιγίδες, αλλά και σημαντική μεταφορά σκόνης από την Αφρική, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις συνθήκες, γύρω από τις οποίες προετοιμάζονται οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Στη Super League παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων, βρίσκονται σε επαφή με μετεωρολόγους και τονίζουν πως για την έναρξη των αναμετρήσεων θα αποφασίσουν οι διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση