GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street

Με πτώση έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές πιέσθηκαν λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για τα επιτόκια κα...

Με πτώση έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές πιέσθηκαν λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για τα επιτόκια και τα εταιρικά κέρδη. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,4%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραψαν απώλειες 0,6% και 0,9%, αντίστοιχα.

Ο τεχνολογικός δείκτης σημείωνε απώλειες 1,1%, αποτελώντας το μεγαλύτερο βαρίδι για τον S&P 500. Αντίθετα, οι θεωρούμενοι «αμυντικοί» κλάδοι, όπως του real estate και των εταιρειών κοινής ωφέλειας, κινήθηκαν ανοδικά.

Η μετοχή της Walt Disney σημείωνε άνοδο 1,5%, μετά τις παραχωρήσεις που έκανε η εταιρεία σε μία προσπάθεια να απαντήσει στις ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προσφορά ύψους 71,3 δισ. δολαρίων που έκανε για την εξαγορά του ψυχαγωγικού ενεργητικού της Twenty-First Century Fox.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση