GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Η Πάολα έχει κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζεται και να αμύνεται όπως θέλει

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στηρίζει την Πάολα Ρεβενιώτη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο διαδίκτυο το tweet που είχε κάνει η τρ...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στηρίζει την Πάολα Ρεβενιώτη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο διαδίκτυο το tweet που είχε κάνει η τρανς ακτιβίστρια, λίγο πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με το MέΡΑ25.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γραμματέας του MέΡΑ25 σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η Πάολα έχει κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζεται΄/αμύνεται όπως θέλει» και προσθέτει: «Εμείς στο ΜέΡΑ25 νιώθουμε τιμή μεγάλη που είναι στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας».

Δείτε το tweet του Γιάνη Βαρουφάκη:

Το tweet της Πάολα Ρεβενιώτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Λίγο πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας του MέΡΑ25, η Πάολα Ρεβενιώτη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση