GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ! Ήρθε και το δεύτερο κύμα των exit polls...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.   Σύμφωνα με πληροφορίες, από το δεύτερο κύμα των exit polls οι αρμόδιοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων βγάζουν ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το δεύτερο κύμα των exit polls οι αρμόδιοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων βγάζουν το συμπέρασμα ότι το πρώτο κόμμα (όπως φάνηκε και από το πρώτο κύμα των exit polls που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩέχει μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, γύρω στις 12 μονάδες, ενώ δεδομένη θεωρείται και η «καθαρή» αυτοδυναμία.

Καθαρή τρίτη θέση καταλαμβάνει το "Κίνημα Αλλαγής" όχι λόγω ανόδου των δικών του ποσοστών αλλά λόγω της μεγάλης πτώσης της Χρυσής Αυγής.

Στα exit polls παρατηρείται θρίλερ με μικρότερα κόμματα που διεκδικούν την είσοδο στη Βουλή καθώς το αποτέλεσμα είναι οριακό, λίγο πάνω από το 3%. Όμως, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε επτακομματική Βουλή καθώς σε σχέση με την πρωινή εικόνα τα κόμματα αυτά παρουσιάζουν βελτωμένες τάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση