GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδρασή της στη φάρσα του Πούμπουρα με συνεργό την κόρη της - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από τα backstage του «Best Friend's Fear» κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Δανάη Μπάρκα, κόρη τη...

Βίντεο από τα backstage του «Best Friend's Fear» κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα οργάνωσαν μία φάρσα- θρίλερ στη μητέρα της, που σίγουρα θα την θυμάται για χρόνια.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, μητέρα και κόρη πήγαν στο κοντρόλ της εκπομπής όπου ακόμα και εκεί, η Δανάη δοκίμασε να τρομάξει τη μητέρα της η οποία ακόμα δεν είχε συνέλθει.

«Αυτό έγινε αμέσως μετά την φάρσα😂Πήγαμε στο «κοντρόλ» να δει λίγα πλάνα απ αυτό που μόλις είχε γυριστεί!Εμείς γελάσαμε πολύ/ αυτό να θυμάστε 😉(Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα) @savas_poumpouras σ αγαπώ✨@papamerikaterina ντροπή σου😂@vickystavropoulouofficial είσαι το όνειρο κάθε κόρης!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

BACKSTAGE‼️ Αυτό έγινε αμεσως μετά την φάρσα😂 Πήγαμε στο «κοντρόλ» να δει λίγα πλάνα απ αυτό που μόλις είχε γυριστεί! Εμείς γελάσαμε πολύ/ αυτό να θυμάστε 😉 (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα) @savas_poumpouras σ αγαπω✨ @papamerikaterina ντροπη σου😂 @vickystavropoulouofficial είσαι το όνειρο κάθε κόρης!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka 🌻 (@danai_barka) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση