GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Κοτανίδης: Τι αναφέρουν φίλοι και συνάδελφοί του για τον θάνατό του

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά -θύμα ιατρικής αμέλειας;..- ο φίλος μας ΓιώργοςΚοτανίδης», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο ...

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά -θύμα ιατρικής αμέλειας;..- ο φίλος μας ΓιώργοςΚοτανίδης», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε: «όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό» και έκανε λόγο για κακό χειρισμό που οδήγησε σε προβλήματα στην καρδιά.

Η Υβόννη Μαλτέζου σημείωσε στο STAR: «Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μία επέμβαση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, Μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείριση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση