GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Ιταλία στέλνει (κρυφά) 500.000 αντιδραστήρες για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ...

Γράφει η Ερη Ρίτσου  Απίστευτο! Η Ιταλία, που μέσα σε μια μέρα χθες είχε πάνω από 470 νεκρούς, που τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν ...

Γράφει η Ερη Ρίτσου 

Απίστευτο! Η Ιταλία, που μέσα σε μια μέρα χθες είχε πάνω από 470 νεκρούς, που τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν από το Μπέργκαμο 70 φέρετρα να αποτεφρωθούν σε άλλες πόλεις γιατί στο Μπέργκαμο δεν υπάρχει πια δυνατότητα, απ' τη μια κάνει έκκληση για αποστολή ιατρικού υλικού και υποδέχεται την Κινέζικη βοήθεια, απ' την άλλη στέλνει στα κρυφά, από στρατιωτικό αεροδρόμιο, μισό εκατομμύριο τεστς για την ανίχνευση του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες!
Το θέμα της μεταφοράς των 500.000 αντιδραστήρων από το Αβιάνο, τη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, στο Τενεσί, έγινε γνωστό από φωτογραφίες που ανέβασε μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου.
Σοβαρές καταγγελίες για την απίστευτη αυτή ιστορία, -μεταξύ των οποίων και αυτή του Μάρκο Ρίτσο, Γενικού Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος-, γίνονται η μία μετά την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση