GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου - ΦΩΤΟ

Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το βράδυ προκαλώντας...

Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το βράδυ προκαλώντας φθορές και πετώντας μπογιές σε τοίχους. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22.00 και σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι δράστες δεν κατάφεραν να ανέβουν στα γραφεία και προκάλεσαν ζημιές μόνο εξωτερικά. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παντελάκης, έκανε γνωστό πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη συμπαράστασης στον Έβρο.

Ο ίδιο μιλώντας στο GRTimes.gr λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση και βρισκόμενος στο σημείο είπε πως «τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την κοινωνία όπου χρειάζεται».

Δείτε τις φωτό: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση