GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχασε τη μητέρα και τη γιαγιά του από τον ιό - Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο πατέρας του

Ένα 7χρονο αγόρι από το Κάρντιφ έχασε τη 49χρονη μητέρα του και την 84χρονη γιαγιά του από τον κορονοϊό. Ο πατέρας του ο οποίος νοσεί και...

Ένα 7χρονο αγόρι από το Κάρντιφ έχασε τη 49χρονη μητέρα του και την 84χρονη γιαγιά του από τον κορονοϊό. Ο πατέρας του ο οποίος νοσεί και αυτός από τον ιό δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τη Daily Mail 49χρονη Julianne άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στις 15 Απριλίου, τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε χάσει την 84χρονη μητέρα της.
"Πληροφορηθήκαμε τα δυσάρεστα νέα ότι η Julianne έχασε τη ζωή της από τον κορονοϊό. Εγώ και όλοι οι φίλοι της από το σχολείο θα θέλαμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την οικογένεια της και να σας ζητήσουμε να συνεισφέρετε οικονομικά για αυτή την οικογένεια που βιώνει τόσες απώλειες", ανέφερε μία φίλη της 49χρονης και πρόσθεσε:
"Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Προσευχόμαστε για εσάς. Julianne και Joan πετάξτε ψηλά και αναπαυθείτε. Να γνωρίζεται ότι τα αγόρια σας θα είναι καλά".
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 9.000 λιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση