GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. Καραφωτιάς: «Η κυβέρνηση ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου "Νέο Ζάλογγο"...»

Petros Karafotias   Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου "Νέο Ζάλογγο" . Είναι η κυβέρνηση που κατάργησε τ...

Petros Karafotias 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου "Νέο Ζάλογγο". Είναι η κυβέρνηση που κατάργησε την θρησκεία, την οικογένεια, την παιδεία, την κοινωνική επαφή, τις σχέσεις ανθρώπων, το φλερτ και την αγάπη των νέων μεταξύ τους κλπ.
Είναι η κυβέρνηση που ενισχύει την ύπαρξη, την διατήρηση, αλλά και την ένταξη των παράνομων μεταναστών. Είναι η κυβέρνηση που ξεπέρασε ακόμα και την επταετή χούντα. Είναι η κυβέρνηση που αντί για σωστούς πολιτικούς, έχει φελους.
Είναι η κυβέρνηση που ξεγέλασε και είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό. Είναι η κυβέρνηση που συνεχίζει να μας λέει ψέματα και να μας θεωρεί ηλίθιους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης, που χαχανιζουν σαν αποχαυνωμένα όντα, που δεν έχουν ερείσματα και σιωπηλά να συμφωνούν. Είναι η κυβέρνηση που συνεχίζει να μας πετάει στα μούτρα την παπάρια του κορωνοιου και να προσπαθεί παραπλανητικά να μας ενημερώσει μέσω των γνωστων καναλιών.
Όλοι στην εφαρμογή την σχεδίων του Σόρος, του Μπιλ Γκέιτς και των Αφων Ροκφέλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση