GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικέλε Μορόνε: Στην Ελλάδα ο πρωταγωνιστής του "365 dni" - BINTEO

Στα ελληνικά καλησπέρισε αργά το βράδυ της Κυριακής τους ακολούθους του στο instagram ο Μικέλε Μορόνε, ο "καυτός" πρωταγωνιστής...

Στα ελληνικά καλησπέρισε αργά το βράδυ της Κυριακής τους ακολούθους του στο instagram ο Μικέλε Μορόνε, ο "καυτός" πρωταγωνιστής της ταινίας "365 dni", προκαλώντας φρενίτιδα στις Ελληνίδες θαυμάστριές του.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ηθοποιός έβαλε ως τοποθεσία του τη Ρόδο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κυνηγητό μέσω social media ώστε να εντοπιστούν οι κινήσεις του.
Στον χάρτη της Googl φαίνεται πως ο Μικέλε βρισκόταν σε περιοχή έξω από το Μιλάνο, ενώ οι Ροδίτισσες επιμένουν πως ο αγαπημένος τους σταρ βρίσκεται στο νησί τους. Πάντως, ούτως ή άλλως ο Μικέλε προκάλεσε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμένεται πλέον να θεαθεί στο Νησί των Ιπποτών για να επιβεβαιώσει τις ελπίδες των Ελληνίδων θαυμαστριών του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση