GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΤΕΙΟΣ δολοφονίας Γρηγορόπουλου: ΠΑΝΩ από 140 προσαγωγές και επεισόδεια στο κέντρο της Αθήνας...

Εκατό άτομα έχουν προσαχθεί από το πρωί της Κυριακής στην περιοχή των Εξαρχείων, και πάνω από 140 συνολικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου...


Εκατό άτομα έχουν προσαχθεί από το πρωί της Κυριακής στην περιοχή των Εξαρχείων, και πάνω από 140 συνολικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω συγκεντρώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το κλίμα είχε αρχίσει άλλωστε να φορτίζεται από την Παρασκευή το απόγευμα όταν μερίδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, άνοιξε πανό που έγραφε “Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη” και πέταξαν τρικάκια για τα δώδεκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απο τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.Η αστυνομία επιτέθηκε στους διαδηλωτές με χημικά και έφτασαν ακόμα και μέσα στο μετρό. Έγιναν μάλιστα και επτά προσαγωγές.



Χθες Κυριακή το μεσημέρι περίπου 40από τους συγκεντρωμένους , άνοιξαν πανό και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία από τη συμβολή των οδών Γραβιάς και Εμ. Μπενάκη, ωστόσο εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Στο μεταξύ πειθαρχικές διαδικασίες κινούνται για τον αστυνομικό που απεικονίζεται σε βίντεο να πετά ανθοδέσμη, η οποία είχε αφεθεί στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η Ελληνική Αστυνομία διέταξε ήδη επείγουσα διοικητική έρευνα για το περιστατικό.


Αργότερα, ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε και επί της οδού Τσαμαδού, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Το απόγευμα πάντως επικρατεί ηρεμία, με την αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.



Κλειστοί σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠ 

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 5 το πρωί η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων. Παράλληλα, από το πρωί και σταδιακά έχουν κλείσει πολλοί σταθμοί του μετρό (Αττική, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια, Σεπόλια, Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού-Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο), αλλά και του ΗΣΑΠ (Κάτω Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα)

1 σχόλιο

  1. Ενα λουλουδι για το αδικοχαμενο παιδι ρε υπανθρωποι.Ενα λουλουδι.Μιχαλακη διεβεις την θυρα της υβρεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση