GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΟΨΕΙ! Στο «κόκκινο» η Θεσσαλονίκη και στο «μοβ» η Αχαΐα...

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας γίνεται όλο και χειρότερη, ενώ Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα κάθε μέρα έχουν ιδιαίτερα υψηλά κρούσμ...


Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας γίνεται όλο και χειρότερη, ενώ Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα κάθε μέρα έχουν ιδιαίτερα υψηλά κρούσματα. Οι επιδημιολόγοι, έβαλαν στο «κόκκινο» τη Θεσσαλονίκη και στο «μοβ» την Αχαΐα. Για την Αχαΐα θα ισχύσουν πιο σκληρά μέτρα, καθώς ο χαρακτηρισμός «μοβ ή βαθύ κόκκινο» είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά ακούσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιδημιολόγους είναι η Αχαΐα, καθώς βρίσκεται σε νέο επιδημιολογικό επίπεδο συναγερμού, που έχει το χρώμα «μοβ».

Αυτό σημαίνει, ότι θα ανακοινωθούν νέα μέτρα, πολύ πιο σκληρά από ό,τι ίσχυαν μέχρι σήμερα στις «κόκκινες» περιοχές.

Τα νέα μέτρα που έρχονται δείχνουν ότι θα είναι πολύ πιο σκληρά, καθώς μπαίνουμε σε εντελώς άγνωστα μονοπάτια, με το νέο επιδημιολογικό συναγερμό που βρίσκεται πλέον η Αχαΐα.

Ποια είναι τα μέτρα τώρα στις «κόκκινες» περιοχές 
Στο επίπεδο Β («κόκκινες» περιοχές) μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου ισχύουν τα εξής, πέρα από τα υπάρχοντα οριζόντια μέτρα: 
  • Aπαγόρευση κυκλοφορίας στις περιοχές αυτές από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί, με εξαίρεση την Αττική όπου η απαγόρευση ισχύει από 21:00 έως 05:00.
  • Δια ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων από 01/02/2021
  • Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια
  • Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
  • Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.
  • Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.

1 σχόλιο

  1. Η Θεσσαλονικη στο κοκκινο;Πώς ρε τσογλανια;Βγαλτε ΤΩΡΑ το ποσοστο κρουσματων,να δουμε πού βρισκεται;Μηπωες να κουνηθει κανενας εισαγγελεας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση