GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ! ΟΤΑΝ ο Φερνάντο Σάντος έγινε (το 2012) ο «δικός μας» Σάντος...

sportfm946   16 Ιουνίου 2012. Το παιχνίδι με τη Ρωσία μόλις έχει τελειώσει.  Ο Φερνάντο Σάντος πηγαίνει στη συνέντευξη Τύπου προετοιμασμένος...


sportfm946 
16 Ιουνίου 2012. Το παιχνίδι με τη Ρωσία μόλις έχει τελειώσει. 

Ο Φερνάντο Σάντος πηγαίνει στη συνέντευξη Τύπου προετοιμασμένος. Η «προβοκατόρικη» ερώτηση γίνεται, πράγματι, τελικά, από έναν Άγγλο δημοσιογράφο, για το κατά πόσο οι διεθνείς μας εμπνεύστηκαν από τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με το ότι οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν να ζουν ταπεινά.

Οι άνθρωποι της UEFA προσπαθούν να σταματήσουν τον δημοσιογράφο, αφού η ερώτησή του δεν είχε να κάνει σε τίποτα με το παιχνίδι, ωστόσο ο Σάντος παρεμβαίνει, ζητώντας να τον αφήσουν να ολοκληρώσει.

Με το πιο βλοσυρό ύφος που μπορούσε να πάρει και τον εκνευρισμό να διαγράφεται έντονος στο πρόσωπό του, ο Πορτογάλος προπονητής απαντά: «Αυτό που εμάς μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Αυτό εμένα με εμπνέει πάρα πολύ, διότι ο ελληνικός λαός έχει τεράστια περηφάνια και αξίζει τον σεβασμό όλων. Θα πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους Έλληνες, γιατί από εκεί ξεκίνησαν η δημοκρατία, οι επιστήμες και τόσες άλλες αρχές. Είναι πολύ δύσκολο ο οποιοσδήποτε να μας κάνει μαθήματα».

Ο Βρετανός δημοσιογράφος κάθεται άλαλος στη θέση του και ο Σάντος γίνεται ο «δικός μας» Σάντος...

1 σχόλιο

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση