GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ! Ποιος «άρπαξε» (μετά από πλειστηριασμό) το σπίτι του Μιχάλη Γουλανδρή στην Στησιχόρου...

Άλλαξε χέρια κατά τον πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε προχθες το διαμέρισμα όπου διαμένει ο Μιχάλης Γουλανδρής επί της οδού Στησιχόρου 11...


Άλλαξε χέρια κατά τον πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε προχθες το διαμέρισμα όπου διαμένει ο Μιχάλης Γουλανδρής επί της οδού Στησιχόρου 11, σε ένα από τα πιο ακριβά οικοδομικά τετράγωνα της Αθήνας, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Λυκείου, Βασιλέως Γεωργίου και Ρηγίλλης. 

Από τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, βέβαια, δεν μπορούν να φανούν τα…χέρια στα οποία κατέληξε, δηλαδή εάν και ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης.

Πάντως, το σφυρί άρχισε από την ορισθείσα τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.968.000 ευρώ και εκτιμάται ότι χτύπησε αρκετές φορές αφού σταμάτησε στα 3.005.585 ευρώ, που ήταν και το τελικό ποσό κατακύρωσης.

Οφειλέτης ήταν η εταιρεία T. Network Real Estate, την οποία ίδρυσε ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας το 2001, αποτελώντας το «όχημα» για το, -ατυχές, όπως αποδείχθηκε-, επενδυτικό του ποντάρισμα στην αγορά ακινήτων.

Η T. Network Real Estate κατείχε και άλλα «φιλέτα» στην συγκεκριμένη περιοχή που σταδιακά βγήκαν σε πλειστηριασμό και αυτό ήταν το τελευταίο, με τη διαφορά ότι εδώ «διαμένει ο νόμιμος εκπρόσωπος της οφειλέτριας εταιρείας, κ. Μιχαήλ Γουλανδρής του Ιωάννη», όπως επισημαίνεται στη σχετική έκθεση.

Στα βάρη περιλαμβάνεται προσημείωση υποθήκης υπέρ της EFG Eurobank το 2009 για ποσό 2.340.000 ευρώ, στο περιθώριο της οποίας υπάρχει μερική τροπή σε υποθήκη και για ποσό 2.175.320,96 ευρώ, (εγγραφείσα στις 27/01/2020), καθώς και αναγκαστική κατάσχεση υπέρ της doValue Greece, -που ήταν και η επισπεύδουσα-, ως διαχειρίστρια της ERB RECOVERY DAC, για ποσό 500.000 ευρώ, εγγραφείσα στις 29/10/2020 και με τη συνολική απαίτηση να ανέρχεται σε 1.590.510,07 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση