GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ι. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ: «Δικαίωση για την "δημοκρατία" η άσκηση δίωξης στον Αγγελή...»

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, για την απόκρυψη στοιχείων στην έρευνα για το σκάνδαλο της Novartis, ο εκ...

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, για την απόκρυψη στοιχείων στην έρευνα για το σκάνδαλο της Novartis, ο εκδότης της "δημοκρατίας" Ιωάννης Φιλιππάκης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για δικαίωση της εφημερίδας αναφορικά με  όσα έχει αποκαλύψει για την υπόθεση.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η άσκηση δίωξης του κ. Αγγελή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων της «δημοκρατίας» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis. Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του.
Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός.
Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους.Όσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.
Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση