GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΕΡΑΥΝΟΣ από επιστήμονες! ΙΔΟΥ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ σε σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά το εμβόλιο...

Ο καθηγητής Arne Burkhardt και ο καθηγητής Walter Lang είναι δύο παθολόγοι με πολυετή εμπειρία...  Ο Burkhardt ήταν επικεφαλής του Παθολογι...


Ο καθηγητής Arne Burkhardt και ο καθηγητής Walter Lang είναι δύο παθολόγοι με πολυετή εμπειρία...

 Ο Burkhardt ήταν επικεφαλής του Παθολογικού Ινστιτούτου, στο Reutlingen της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Γερμανία, για 18 χρόνια, ενώ ο Lang ήταν επικεφαλής ενός ιδιωτικού ινστιτούτου για 35 χρόνια, το οποίο ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην πνευμονική παθολογία. Μαζί με άλλους ανώνυμους παθολόγους, διερεύνησαν δέκα θανάτους που είχαν συμβεί μετά από εμβόλιο COVID-19. Πήραν τον ιστό από τους ιατροδικαστές και τους παθολόγους που εξέτασαν πρώτα τα περιστατικά. Οι νεκροί που εξετάστηκαν ήταν όλοι άνω των 50 ετών.

Από τους δέκα θανάτους, οι «Νέστορες» της παθολογίας διαπίστωσαν ότι πέντε ήταν πολύ πιθανό και δύο πιθανόν να σχετίζονται με εμβόλια. Αυτό που τους εξέπληξε, ωστόσο, ήταν οι ομοιότητες μεταξύ των περιπτώσεων που συνδέονταν με τον εμβολιασμό!!!

Βρήκαν σπάνιες αυτοάνοσες ασθένειες σε τρεις περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι τόσο σπάνια που την ανακάλυψαν μόνο με στενότερη «ακτινογράφηση» της ψηφιοποιημένης εικόνας. Πρόκειται για την ασθένεια «Hashimoto», έναν αυτοάνοσο υποθυρεοειδισμό, μια λευκοκλαστική αγγειίτιδα με φλεγμονώδη αντίδραση στα τριχοειδή αγγεία που οδηγεί σε αιμορραγία στο δέρμα, και για το σύνδρομο Sjogren, μια φλεγμονή των σιελογόνων και δακρυϊκών αδένων. Τρεις αυτοάνοσες ασθένειες στις δέκα είναι ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσοστό, σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες!!!

Το πιο εντυπωσιακό εύρημα, ωστόσο, σχετίζεται με τα λεμφοκύτταρα!!! «Τα λεμφοκύτταρα τρέχουν σαν σε αμόκ σε όλα τα όργανα», δήλωσε ο καθηγητής Λανγκ. Δεν έδειξε μόνο συσσώρευση λεμφοκυττάρων σε μια μεγάλη ποικιλία ιστών, από τον καρδιακό μυ μέχρι τα νεφρά, το συκώτι και τη σπλήνα μέχρι την μήτρα. Επιπροσθέτως, έδειξε εικόνες, στις οποίες ο ιστός δέχτηκε μαζική επίθεση, αλλάκαι μια ολόκληρη σειρά λεμφοκυττάρων ωοθυλακίων, τα οποία είναι μικρά και αναπτύσσουν λεμφαδένες σε εντελώς λάθος μέρος, για παράδειγμα στον πνευμονικό ιστό.
 «Λεμφοκύτταρα τρέχουν σαν σε αμόκ» – ΠΗΓΗ: Russia Today

Υπήρχαν επίσης αποκολλήσεις ενδοθηλιακών κυττάρων – τα λεία κύτταρα που σχηματίζουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων – συστάδες ερυθρών αιμοσφαιρίων που τελικά προκαλούν θρόμβωση και γιγαντιαία κύτταρα που σχηματίστηκαν γύρω από παγιδευμένα ξένα σώματα.

Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!

Ο Λανγκ είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτά τα λεμφοκύτταρα σε εκατοντάδες χιλιάδες παθολογικές εξετάσεις. Κανονικά, όταν υπάρχει φλεγμονή, υπάρχουν και άλλα λευκά αιμοσφαίρια που ονομάζονται κοκκιοκύτταρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, αυτά δύσκολα μπορούν να βρεθούν, αντί για μάζες λεμφοκυττάρων.

Σημειώνεται πως, χωρίς την ανοσία που παρέχουν αυτά τα Τ κύτταρα, το σώμα γίνεται ευπαθές σε ευκαιριακές λοιμώξεις οι οποίες διαφορετικά δεν θα επηρέαζαν υγιείς ανθρώπους. Θυμηθείτε: Νέα ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ γιατρού για τα εμβόλια! Τα μισά να ισχύουν θα τους κυνηγήσει ο κόσμος – ΒΙΝΤΕΟ

Απαιτούνται περαιτέρω έρευνες για να καθοριστεί ποιος τύπος λεμφοκυττάρων εμπλέκεται σε αυτή την διαδικασία και πώς ακριβώς αυτό ενεργοποιείται, προκειμένου να αποδειχθεί η σύνδεση με τον εμβολιασμό. Οι ιστολογικές εξετάσεις που απαιτούνται για αυτό θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλους έξι μήνες. Παρ ‘όλα αυτά, τα μέχρι τώρα διαθέσιμα αποτελέσματα είναι ήδη αρκετά σημαντικά για να ανακοινωθούν εκ των προτέρων, όσα διαβάσατε παραπάνω.

«Μας λείπει το 90 τοις εκατό», είπαν οι παθολόγοι, αναφερόμενοι στον αριθμό των θανατηφόρων αντιδράσεων του εμβολίου. «Αυτό δεν είναι λάθος των ιατροδικαστών και των παθολόγων, άλλωστε, μπορείτε να δείτε μόνο όσα γνωρίζετε και η ιατροδικαστική δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ιστολογικές εξετάσεις έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει όμως επείγουσα ανάγκη να γίνουν περισσότερες αυτοψίες σε τέτοιες περιπτώσεις. Δυστυχώς, αυτό συχνά εμποδίζεται», κατέληξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση