GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφόνοι της θάλασσας μας...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος Δολοφόνοι της θάλασσας μας...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Δολοφόνοι της θάλασσας μας...

Στο σούπερ μάρκετ Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρείας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group πουλάνε ψάρια μωράκια που δεν έχουν αναπαραχθεί καν σε συνεργασία με έναν άλλο μεγάλο δολοφόνο της θάλασσας την μηχανότρατα.Με τον Βασιλόπουλος συνεργάζεται και η στημένη  οικολογικη οργάνωση wwf
Στην περιοχή του Ελληνικού χθες πουλούσαν όπως θα δείτε και στη φώτο
-μωράκι ΧΡΙΣΤΌΨΑΡΟ 100γρ (βίντεο) ένα ψάρι που δεν έχει αναπαραχθεί και μπορεί να φτάσει τα 50  ως και 70 εκατοστά και το βάρος του τα 3 κιλά μέγιστο.Συναδελφος μου έχει δει και 5 κιλά Χριστοψαρο
Το χριστόψαρο είναι ώριμο για αναπαραγωγή σε ηλικία 3 ή 4 ετών. Σε άγρια κατάσταση, ζει περίπου 12 χρόνια.
Ήθελα να ήξερα σε μια  τέτοια αλυσίδα  σουπερ μάρκετ που βγάζει εκατομμύρια πουλάνε ένα χριστόψαρο 100γρ. τόσο άρρωστοι με το χρήμα.
Ο νέος αλιευτικός νόμος δεν ορίζει πλέον πολλά είδη ψαριών σε επιτρεπόμενα μεγέθη αλίευσης με αποτέλεσμα να ισχύει το όριο των 8 εκατοστών.
Ένας νόμος που καταπατά την ηθική της θάλασσας και εξυπηρετεί την μαφία της μηχανότρατας των κουμάντων και των συμφερόντων που βλέπουν τη θάλασσα μόνο σαν ευρώ.
Τραγικό το θέαμα να βλέπουμε στα σούπερ μάρκετ πεσκανδρίτσες 60γραμμάρια για πώληση ένα ψάρι που μπορεί να φτάσει από 7 ως 57 κιλά.
Δίπλα από το χριστοψαρο και άλλα ψάρια που δεν έχουν αναπαραχθεί καν όπως σαλουβαρδος, κάπονια 60 με 70γραμμαρια και ζακέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση