GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΡΗΞΗ από τον καθηγητή Κούβελα! «ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% περισσότεροι Έλληνες κάθε μήνα. Ο υπουργός να κάνει χαρακίρι...»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κουβέλας εξαπέλυσε ΠΥΡΑ για την διαχείριση του κορωνοϊού, τους τηλε-ειδκούς και τους δημοσιογρά...


Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κουβέλας εξαπέλυσε ΠΥΡΑ για την διαχείριση του κορωνοϊού, τους τηλε-ειδκούς και τους δημοσιογράφους!


Μεταξύ άλλων δήλωσε, στέλνοντας κι ένα "σκληρό" μήνυμα στον υπουργό Υγείας:

«Επαναλαμβάνουμε τα ίδια μέτρα που μας κατέστρεψαν οικονομικά και δεν έσωσαν κανένα, καθώς έχουμε από τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο αναλογικά και το κυριότερο μετά την επιδημία έχουμε, εκτός από τον COVID, πεθαίνουν κάθε μήνα 20% παραπάνω άνθρωποι. Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;; Ούτε επίθεση από την Ανατολή να δεχόμασταν. 

Ο υπουργός Υγείας στην Ιαπωνία, αν του είχε συμβεί αυτό το πράγμα θα έκανε χαρακίρι. Επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και δεν αναζητά κανείς την αιτία.

Φταίνε οι παρενέργειες των εμβολίων ΜΑΛΛΟΝ όχι, σε αυτό το ποσοστό δηλαδή, φταίει το ότι παραμελήσαμε τα άλλα νοσήματα για τον COVID;;; Πολύ πιθανό. Φταίει ότι κλείσαμε τα νοσοκομεία, οπότε υποδιαγιγνώσκαμε στα αρχικά στάδια καρκίνους και τώρα αυτοί έφθασαν να εξελιχθούν;;; Επίσης πολύ πιθανό».

Δείτε τι αναφέρει στο βίντεο:


1 σχόλιο

  1. Καλά τα λές Κούβελα!

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ:

    ΕΑΝ ΣΕ ΈΝΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΚΛΑΣΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο "ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ" ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο "ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ"!

    ΚΑΙ Ο "ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ" ΛΕΕΙ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΏΣ "ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΑΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ)!!!!

    ...... ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ...!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ.... ΕΣΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση